Vi er hele Grønlands rejsebureau - det forpligter og motiverer

Vi er hele Grønlands rejsebureau - det forpligter og motiverer

Socialt ansvar

Grønlands Rejsebureau har altid optrådt samfundsansvarligt og taget vare på vores omgivende samfund. Vi ønsker nu at gå skridtet videre og forpligte os i endnu højere grad til at bygge langvarige og mere formaliserede relationer med andre aktører i Grønland, til fordel for det grønlandske samfund.

Grønlands Rejsebureau er det eneste grønlandsk ejede rejsebureau i Grønland - og samtidig er vi det største rejsebureau med lokal tilstedeværelse i Nuuk, Sisimiut og Ilulissat. Vi har således vores rødder og fødder solidt plantet i Grønland. Det forpligter og det motiverer.

Air Greenland, vores moderselskab, tiltrådte ”FN Global Compact” i 2010 som den første grønlandske virksomhed, og Air Greenlands politik for samfundsansvar dækker ikke blot Air Greenland, men også koncernens datterselskaber, herunder Grønlands Rejsebureau. Vi er altså forpligtet, som virksomhed, til at leve op til de ting, som FNs Global Compact dækker over. Global Compact er omfattende og favner blandt andet menneskerettigheder, miljøansvar, anti-korruption etc.

Vi ønsker at gøre en forskel

Vi ønsker at være en aktiv medspiller og bidragsyder til det grønlandske samfund og vi har derfor valgt at vi vil lægge en særlig indsats på tre kerneområder, hvor vi kan være med til at gøre en forskel - både for enkeltpersoner og for samfundet som helhed:

  1. Børn & unge
  2. Uddannelse
  3. Køb lokalt

Vi er hele Grønlands rejsebureau - det forpligter og motiverer!