Sponsorater der gør en forskel

Sponsorater
der gør en forskel

BEMÆRK: På grund af den nuværende situation med Covid-19, har vi desværre ikke mulighed for at give sponsorstøtte.

 

Sponsorater der gør en forskel

Hos Grønlands Rejsebureau ønsker vi at gøre en forskel med vores sponsorater. Vi støtter lokale tiltag i Grønland, der gør en forskel for børn og unge. Vi stiller krav til vores sponsorpartnere, så jo bedre projektet er beskrevet og evt. eksponeringsmuligheder, jo bedre kan vi vurdere jeres projekt. Vi støtter og sponsorerer lokale projekter. 

Dette giver vi støtte til:

  • Projekter/aktiviteter i Grønland
  • Aktiviteter der gør en forskel for flest mulige børn og unge

Sådan søger du om et sponsorat

Er I en forening eller på anden måde en gruppe, der mener, at I har et projekt, der passer ind i ovenstående, så skriv til marketingchef Flemming Deleuran på fde@greenland-travel.dk. Beskriv projektet så godt som muligt og angiv også forventet størrelse på sponsorat. Husk at sende din ansøgning i god tid og mindst to måneder før.

  1. Send jeres ansøgning i god tid, mindst to måneder før aktiviteten
  2. Angiv ønsket sponsorat i beløb eller andet
  3. Skriv hvem der er hovedansvarlig for den økonomiske del af projektet
  4. Send din ansøgning til marketingchef Flemming Deleuran på fde@greenland-travel.dk

Dette giver vi ikke støtte til:

Vi ønsker at så mange som muligt får gavn af vores tilskud og sponsorater og derfor giver vi heller ikke støtte til enkeltpersoners projekter. Vi giver ej heller bidrag til rejser, flybilletter, godstransport, hotelophold o.lign.

Eksempler på aktiviteter vi støtter:

arctic circle race i grønland

Arctic Circle Race i Sisimiut

Verdens hårdeste skiløb i måske verdens smukkeste omgiver. Hvert år lægger Sisimiut spor til Arctic Circle Race, som tiltrækker nogle af verdens bedste langrendsløbere fra hele verden. Løbet er en stor begivenhed for deltagere, byens borgere og ikke mindst alle de frivillige, som gør at løbet overhovedet kan løbe af stablen.

I Grønlands Rejsebureau har vi været stolte sponsorer af Arctic Circle Race i mange år og tror på, at denne begivenhed gør en forskel for mange mennesker. Unikke oplevelser og stærkt sammenhold for borgerne i Sisimiut og for dem, der kommer fra nær og fjern i Grønland.

Arctic Sound Festival i Sisimiut

Arctic Sound Festival er blevet en årlig tilbagevendende begivenhed i Sisimiut, og den foregår i en hel uge med workshops og netværk med fokus på sangskrivning. Der er deltagere fra både nye og etablerede bands fra Sverige, Island, Danmark, Norge og selvfølgelig fra Grønland.  I løbet af festivalugen er der flere aktiviteter for børn og unge, og Grønlands Rejsebureau støtter disse aktiviteter med et økonomisk sponsorat. Læs mere om festivallen på arcticsounds.gl
 

NIPITU Musiksommerskole

NIPITU Musiksommerskole gentages i sommeren 2016. Det er en to-ugers gratis musikskole for grønlandske børn og unge afholdt i Sydgrønland i juli. Sidste års musikskole blev godt modtaget og mange har efterspurgt flere arrangementer. De unge får både enkelt? og holdundervisning på praktisk og teoretisk plan af otte professionelle musikere, som byder på en bred vifte af erfaringer, sprogkundskaber, kulturel indsigt og musikalsk faglighed. Til sidst spiller de unge en koncert for resten af byens indbyggere, deres forældre og venner.Erfaringen viser, at musikskolen højner de unges selvtillid og deres lyst til at udforske både musikken og andre fremtidige muligheder, herunder uddannelse. Det er vigtigt for Grønlands fremtid, at den selvtillid og lyst er til stede hos de unge.