Velkommen til Grønlands Rejsebureau

Hos Grønlands rejsebureau sidder vi klar med det største team af specialister i Grønland.
Hos os får du den bedst mulige rådgivning, når du skal på din næste forretningsrejse.
Du får mange fordele hos Grønlands Rejsebureau:

Spar tid og penge

Som kunde hos Grønlands Rejsebureau har du mange fordele – også dem, du ikke nødvendigvis selv tænker over. Det er ikke svært at sælge en flybillet, men det kræver erfaring og vilje at planlægge effektive forretningsrejser, der sikrer, at du og dine kollegaer får det, som I ønsker det.

Vi har mange års erfaring og ved eksempelvis, hvornår det kan betale sig at købe een type billet fremfor en anden og hvor lang tid, der bør være mellem flyskift mv. for at du som rejsende altid har de bedste betingelser.

Vi er der for dig - altid!

Uanset hvornår du har brug for at kontakte os så er vi indenfor rækkevidde.

Vores vagttelefon er åben 24 timer i døgnet og vi svarer altid på dansk og grønlandsk. Desuden har vores afdelinger i Grønland åbent, når der er lukket i Danmark og omvendt.

Og uden for disse åbningstider kan du altid komme i kontakt med os på vores vagttelefon. Og vi svarer på både dansk og grønlandsk – naturligvis!

Vores kunder anbefaler os

96% af vores erhvervskunder vil anbefale os til andre. De sætter stor pris på vores venlige og effektive rejsekonsulenter, den gode og personlige service og vores store viden.

Hos os får du den bedst mulige rådgivning baseret på dine og din virksomheds særlige ønsker.

Du kan være sikker på, at du som rejsende ikke bare er et nummer i rækken, når du skal bestille din næste rejse, have et forslag til rejseplan eller anden form for rådgivning.

Læs mere
"Jeg er sikker på at jeg er den vigtigste kunde i Grønlands Rejsebureau – I har god tid til mig. I er servicemindede, tålmodige, venlige og lynhurtige."Hans Hansen A/S, Nuuk

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

image description image description