Vores erhvervskonsulenter sidder klar til at hjælpe dig

Vi sidder klar til at rådgive dig i forhold til din næste forretningsrejse. Har du spørgsmål til en kommende rejse eller vil bestille en rejse, så skriv direkte til en af os eller brug formularen i bunden.

Vil du vide mere om fordelene ved at være erhvervskunde hos Grønlands Rejsebureau, så tag også meget gerne kontakt til os.

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse hurtigt og effektivt

Grønlands største team af erhvervskonsulenter

Mari Louise Nissen, Bureauchef

Mari har ansvaret for alle vores afdelinger i Grønland. Udover administrative og personaleopgaver, så er Mari meget optaget af, at Grønlands Rejsebureau er et godt sted at arbejde og at vi har en ansvarlig CSR-politik. Et eksempel herpå er, at vi netop har oprettet en elevplads, så vi hjælper med at uddanne de unge mennesker.

Email: mln@greenland-travel.gl

Susan Gudmundsdottir Johnsen, Rejsekonsulent

Susan, eller Susi i daglig tale, har været ansat i 12 år hos Grønlands Rejsebureau og har mange års erfaring med salg og planlægning af erhvervsrejser. Susi servicerer flere af vores erhvervskunder.

Email: sgj@greenland-travel.gl

Christina Busk Larsen, Rejsekonsulent

Christina er ansvarlig for en del af vores erhvervskunder, både store og små. Christina har rigtig mange års erfaring med planlægning og rådgivning af rejser.

Email: cbl@greenland-travel.gl

Else Thybo Jensen, Senior konsulent

Else er vores Senior konsulent med ansvar for vores erhvervsportal NAIA, som er vores online bookingværktøj for erhvervsrejsende. Else er oprindeligt udlært hos Grønlands Rejsebureau, men har også samlet god erfaring hos Arctic Umiac Line.

Email: etj@greenland-travel.gl

Else er god til at holde humøret højt og bevare seriøsiteten i en travl hverdag.

Arnánguak' Skifte Lynge, Rejsekonsulent

Arnánguak' er ansat som rejsekonsulent i vores erhvervsafdeling. Her sidder hun i team med Christina og Susan og servicer vores erhvervskunder. Arnánguak' har tidligere været en del af vores team, og efter at have samlet ny erfaring hos Agentservice i Air Greenland, er hun nu ”hjemme igen”.

Email: asl@greenland-travel.gl

Vores erhvervskonsulenter i Sisimiut

Haldora Lynge, Rejsekonsulent

Haldora, i daglig tale Haldo, er en af vores særdeles erfarne rejsekonsulenter. Haldo har ansvaret for vores afdeling i Sisimiut og har i mange år serviceret mange af de lokale virksomheder og institutioner i Sisimiut

Email: hly@greenland-travel.gl

Juliane Lennert, Rejsekonsulent

Juliane servicerer både erhvervs- og privatkunder og har mange faste kunder, som er glade for hendes rådgivning og altid effektive rejseplanlægning.

Email: jle@greenland-travel.gl

Juliane er en glad vandrer. Hun har vandret turen fra Sisimiut til Kangerlussuaq på kun tre dage.

Vores medarbejder i Ilulissat

Marianne Thomsen, Rejsekonsulent

Marianne Thomsen er vores afdeling i Ilulissat, hvor hun servicerer både private og erhvervskunder i Ilulissat.

Email: mat@greenland-travel.gl

Marianne er ivrig løber og går til styrketræning.

Vores medarbejder i Qaqortoq

Najârak Skifte Møller, Rejsekonsulent

Najârak er vores medarbejder i Sydgrønland. Najârak har tidligere boet i Nuuk og arbejdet i Grønlands Rejsebureau. Nu bor Najârak i Qaqortoq og sørger rigtig godt for vores kunder i Sydgrønland.

Email: nsm@greenland-travel.gl

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.