Spar tid og penge på rejsehåndteringen

Hos Grønlands Rejsebureau tilbyder vi dig som erhvervskunde introduktion i vores online portal NAIA og virksomheden kan selv definere, hvilke rejsepolitikker og regelsæt medarbejderne må rejse efter.

Ved at bruge NAIA online booking kan du selv effektivt, nemt og billigt planlægge, bestille og købe rejser indenfor din virksomheds regelsæt og rejsepolitik. 

NAIA giver dig 24-timers adgang til

  • Samtlige Air Greenlands ruter
  • 400 internationale flyselskaber
  • Mere end 80.000 hoteller
  • 30 biludlejningsfirmaer i 190 lande

NAIA er et helt unikt værktøj til at optimere dine rejseydelser og få mest muligt ud af rejsebudgettet!

Fleksibel afregning

Det er nemt at holde styr på virksomhedens rejseforbrug med NAIA og afregningen er fleksibel. I vælger selv om I vil betale med kreditkort, Betalings Service, faktura og bankoverførsel.

Én samlet rejseplan på mail, sms og app

Alle elementer i din rejseplan (fly, hotel og billeje) er samlet i én rejseplan, som du kan få sendt som sms, per mail eller via APP’en check-my-trip. Du har naturligvis også altid adgang til dine rejser via NAIA.

Spar tid og penge med fleksible løsninger

I kan få den løsning, der passer til netop jeres virksomhed, rejsepolitikker og budget. Vi kan bistå jer med at håndtere det administrative. Dermed kan I hurtigt komme i gang og skal ikke bruge interne ressourcer. I kan eksempelvis også vælge at få Grønlands Rejsebureau til at tjekke bookingerne igennem inden billetterne udstedes. 

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores online portal.

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.