96% af vores erhvervskunder vil anbefale os

Vi spurgte vores erhvervskunder, hvad de sætter pris på hos Grønlands Rejsebureau. For en ting er, at vi selv mener, at vi gør alt for sikre dig den bedst mulige rejse og rådgivning til den bedst mulige pris, men hvad siger kunderne egentlig.

96% af vores kunder vil anbefale os til andre. Tag derfor kontakt til os allerede i dag for at høre mere om vores løsninger og hvilke fordele og besparelser din virksomhed kan opnå.


Det siger nogle af vores erhvervskunder

”Jeg er sikker på at jeg er den vigtigste kunde i Grønlands Rejsebureau. I har god tid til mig. I er servicemindede, tålmodige, venlige og lynhurtige.”
(Morten Nornild, Bispekontoret)

“Jeg ved at jeg kan komme bedst muligt rundt på den mest effektive måde – og billigst. I er super driftsikre – jeg kan regne med jer. I er dygtige og svarer hurtigt tilbage”
(Per Steen Larsen, Pisiffik A/S)

”I er professionelle alle sammen – servicemindede og imødekommende. I ringer og tjekker, giver gode råd – kommer med forslag og alternativer. Jeg var rigtig glad for den hjælp jeg fik af jer til at få implementeret det nye online system. Jeg er fuldt ud tilfreds” (Pia Madsen, Hotel Hans Egede)

”Akkuratesse, ekspertise, parathed. I er proaktive og hurtige – på kort tid får jeg afdækket mine rejsemuligheder og bekræftelse på aftalen. I udkonkurrerer alle andre”
(Carl Johan Simony, Tele A/S)

Vi vil også gerne gøre dig til en tilfreds kunde.
Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi dig eller din virksomhed mere din næste rejse.

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.