Vi kan Grønland - og meget mere

Selvfølgelig er vi specialister i Grønland - vi kender hver en rute, hver en afgang, hvert hotel og vandrehjem. Vi løser opgaven med at finde de billigste billetter eller den hurtigste rejse, det lækreste hotel eller den billigste seng - og vi kan også sikre, at du kommer helt frem den yderste pynt på kysten, hvis det er din destination.

Med topprofessionelle medarbejdere og års erfaring er Grønlands Rejsebureau din garanti for, at rejsen bliver optimal. Vi kender udfordringerne ved at rejse i Grønland - men vi kender også løsningerne.

På vores kontor i Nuuk er otte medarbejdere til rådighed for dig, når du skal have planlagt forretningsrejsen. I Sisimiut er der tre medarbejdere og i Ilulissat er to medarbejdere parate til at assistere dig med planlægningen af din rejse. På vores hovedkontor i København er vi 16 ansatte med til at løse de opgaver, som kræver ekstra ressourcer.

En del af Air Greenland koncernen

Grønlands Rejsebureau er datterselskab i Air Greenland koncernen. Koncernen består desuden af Hotel Arctic og Arctic Umiaq Line. Grønlands Rejsebureau er medejer af udflugtskontorerne World of Greenland i Ilulissat og World of Greenland Arctic Circle i Kangerlussuaq og Sisimiut.


IATA - din sikkerhed

Grønlands Rejsebureau er medlem af IATA (International Air Transport Association). Som certificeret IATA agent skal bureauet efterleve finansielle krav med hensyn til soliditet, solvens og likviditet ud over strenge krav til uddannelse af vores personale. Medlemskabet betyder, at Grønlands Rejsebureau har tilladelse til at udstede billetter til de fleste flyselskaber i verden.


Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.