Medarbejdere hos Grønlands Rejsebureau

Hos Grønlands Rejsebureau møder du erfarne, venlige og servicemindede rejsespecialister, som er topmotiverede for at gøre dig til en tilfreds kunde.

Vi er aldrig ret langt væk og vi har nogle af grønlands bedste svartider på mail. Skriv, ring eller kom forbi. Vi er alle grønlændere og de fleste af os er to-sprogede, så vi svarer naturligvis på det sprog, du foretrækker.

Vi er aldrig længere væk end et opkald på telefon eller en mail og vi bestræber os på at svare på alle henvendelser indenfor 24 timer.

Medarbejdere i Nuuk

Mari Louise Nissen, Bureauchef

Mari har ansvaret for alle vores afdelinger i Grønland. Udover administrative og personaleopgaver, så er Mari meget optaget af, at Grønlands Rejsebureau er et godt sted at arbejde og at vi har en ansvarlig CSR-politik. Et eksempel herpå er, at vi netop har oprettet en elevplads, så vi hjælper med at uddanne de unge mennesker.

Email: mln@greenland-travel.gl

Susan Gudmundsdottir Johnsen, Rejsekonsulent

Susan, eller Susi i daglig tale, har været ansat i 12 år hos Grønlands Rejsebureau og har mange års erfaring med salg og planlægning af erhvervsrejser. Susi servicerer flere af vores erhvervskunder.

Email: sgj@greenland-travel.gl

Christina Busk Larsen, Rejsekonsulent

Christina er ansvarlig for en del af vores erhvervskunder, både store og små. Christina har rigtig mange års erfaring med planlægning og rådgivning af rejser.

Email: cbl@greenland-travel.gl

Lykke B. Funch, Rejsekonsulent

Lykke arbejder primært med vores erhvervskunder og større grupper, men servicerer også privat kunder. Lykke har tidligere været trafikassistent og stationsleder i Kangerlussuaq.

Email: lyb@greenland-travel.gl

Lykke er oprindelig uddannet Tv-tekniker i KNR-TV, og har arbejdet i 17 år med at lave tv.

Ane Sofie Heilmann, Rejsekonsulent

Ane Sofie, i daglig tale Anso, har været ansat i mange år hos Grønlands Rejsebureau. Hun startede som receptionist og har også siddet i billetkontoret. Ane Sofie sidder nu i forreste række og servicerer vores kunder, som kommer ind på vores kontor i Nuuk.

Email: ash@greenland-travel.gl

Der er stort set ikke det sted på jorden, hvor Anso ikke har udstedt en billet til.

Mirjam Johannesen, Rejsekonsulent

Mirjam er vores nyeste rejsekonsulent, som mange af vores kunder allerede er blevet meget begejstret for. Hun var elev hos os, før hun blev fastansat. Mirjam kan servicere alt fra flybilletter til store grupperejser.

Email: mij@greenland-travel.gl

Else Thybo Jensen, Senior konsulent

Else er vores Senior konsulent med ansvar for vores erhvervsportal NAIA, som er vores online bookingværktøj for erhvervsrejsende. Else er oprindeligt udlært hos Grønlands Rejsebureau, men har også samlet god erfaring hos Arctic Umiac Line.

Email: etj@greenland-travel.gl

Else er god til at holde humøret højt og bevare seriøsiteten i en travl hverdag.

Arnánguak' Skifte Lynge, Rejsekonsulent

Arnánguak' er ansat som rejsekonsulent i vores erhvervsafdeling. Her sidder hun i team med Christina og Susan og servicer vores erhvervskunder. Arnánguak' har tidligere været en del af vores team, og efter at have samlet ny erfaring hos Agentservice i Air Greenland, er hun nu ”hjemme igen”.

Email: asl@greenland-travel.gl

Medarbejdere i Sisimiut

Haldora Lynge, Rejsekonsulent

Haldora, i daglig tale Haldo, er en af vores særdeles erfarne rejsekonsulenter. Haldo har ansvaret for vores afdeling i Sisimiut og har i mange år serviceret mange af de lokale virksomheder og institutioner i Sisimiut

Email: hly@greenland-travel.gl

Juliane Lennert, Rejsekonsulent

Juliane servicerer både erhvervs- og privatkunder og har mange faste kunder, som er glade for hendes rådgivning og altid effektive rejseplanlægning.

Email: jle@greenland-travel.gl

Juliane er en glad vandrer. Hun har vandret turen fra Sisimiut til Kangerlussuaq på kun tre dage.

Arnatsiaq Rosing, Rejsekonsulent

Arnatsiaq er rejsekonsulent og håndterer både privat- og erhvervskunder. Udover at være rejsekonsulent er hun også den hurtigste langrendsløber hos Grønlands Rejsebureau.

Email: aro@greenland-travel.gl

Arnatsiaq har flere gange deltaget i Arctic Circle Race og opnået flotte resultater.

Medarbejder i Ilulissat

Marianne Thomsen, Rejsekonsulent

Marianne Thomsen er vores afdeling i Ilulissat, hvor hun servicerer både private og erhvervskunder i Ilulissat.

Email: mat@greenland-travel.gl

Marianne er ivrig løber og går til styrketræning.

Medarbejder i Qaqortoq

Najârak Skifte Møller, Rejsekonsulent

Najârak er vores medarbejder i Sydgrønland. Najârak har tidligere boet i Nuuk og arbejdet i Grønlands Rejsebureau. Nu bor Najârak i Qaqortoq og sørger rigtig godt for vores kunder i Sydgrønland.

Email: nsm@greenland-travel.gl