Få de rette rejseforsikringer med i bagagen

Få de rette rejseforsikringer
med i bagagen

Få de rette rejseforsikringer med i bagagen

Når du rejser på ferie fra Grønland, så er det ekstra vigtigt, at du har de rette rejseforsikringer med i bagagen. Med en rejseforsikring er du dækket i udlandet, hvis du får akut behov for at komme hjem, få sygehjælp, få advokatbistand og meget mere.

Grønlands Rejsebureau tilbyder dig rejseforsikringer i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring. Dermed får du altid markedets bedste forsikring og døgnåben alarmcentral, hvor de svarer på dansk.

Tre forsikringer du skal have med i bagagen

Vi anbefaler følgende forsikringer, når du skal på en privatrejse. 

  1. Sygdoms-afbestillingsforsikring
  2. Forsinket fremmøde/ændret afgangstidsforsikring
  3. Rejseforsikring

1. Sygdoms-afbestillingsforsikring

En sygdoms-afbestillingsforsikring dækker dig i tilfælde af akut sygdom eller dødsfald indenfor nærmeste familie. Forsikringen har generelt en meget bred dækning, som også dækker mere end det her nævnte. Forsikringen skal bestilles ved køb af rejsen eller senest en måned før afrejse. Forsikringen koster 6% af rejsens værdi. Hvis du rejser meget kan det betale sig at købe en årsforsikring. Kontakt os for priser og dækning, så du er sikker på, at dine rejser rent faktisk også er dækket af forsikringen. Skal købes samtidig med køb af billet.

Forsinket fremmøde/ændret afgangstidsforsikring

Du bør ikke rejse uden denne forsikring, hvis du skal flyve videre med at andet flyselskab, rejse med tog eller på anden vis videre på en rejse indenfor 24 timer fra den forrige. Forsikringen dækker ny flybillet og eventuel overnatning, hvis du ikke når din videre afgang på grund af forsinkelse. Det er vigtigt, at din rejse overholder de nødvendige transittider for at forsikringen dækker. Dette sørger vi naturligvis for, hvis du bestiller flybilletterne hos os. Af samme årsag kan du kun købe denne forsikring hos os, hvis du samtidig køber din fulde rejse hos os. Kontakt os for priser.  Skal købes samtidig med køb af billet.

Rejseforsikring

Det er vigtigt at være godt forsikret, når du rejser privat i udlandet, også når du blot skal en tur til Danmark. Der findes forskellige typer af rejseforsikringer med forskellig dækning. Når du bestiller din rejse hos Grønlands Rejsebureau giver vi dig samtidig rådgivning om valg af den rette rejseforsikring. Hvis du rejser meget, så kan det betale sig at købe en årsrejseforsikring. Det er også muligt at købe for hele familien. Alt dette kan vi rådgive dig om. Skal købes senest dagen før afrejse.

Kontakt os når du skal på rejse, så sikrer vi, at du får de rette rejseforsikringer med i bagagen.

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.